Sidor

"liberté, egalité, fraternité

Här är det högt i tak och ibland så sticker hakan ut rejält.
Allt mellan himmel och jord kommer att belysas.

Fokus ligger på överstatligheten och hur vi underståtar accepterar allt som kommer uppifrån, visserligen knyter vi näven i fickan. Men agera? Nej det gör vi inte.
När
kommer vår nästa teoretiska
revolution?






tisdag 2 juli 2013

Var står de politiska partierna?

Nu är det bara några månader till nästa val. Politikerna står som backen i media för att tala om vad de ska göra om de vinner valet. Samma sak sa man förra valet och inget hände. 

Tror politikerna att vi medborgare tillhör de lägre intellektuella individerna på denna jord som inte förstår eller kan hantera och sortera information efter som de hela tiden proppar i oss en massa lögner, löften och allmänt struntprat som inte gynnar samhället..
Ställ krav på politikerna. Den som inte håller vad det lovar skall inte heller vara politiker.

Vilken politiker vågar anta utmaningen? Ingen!

Alliansen verkar famla i mörkret. Vet allvarligt talat någon person vad regeringsmedlemmarna heter och gör? Finns det överhuvudtaget någon ryggraden i de olika partierna. Tycker det låter mest som Bill och Bull. Finns det någon framtidsvision med Alliansen?

Gröna alternativet påminner mest om en sandlåda där alla vill ha samma spade och hink.
Socialdemokraternas taktik är att tala är silver och tiga är guld. På så sätt gör man inget fel, tror man,

MP har bara en fråga som de klamra fast sig vid, miljön. Här måste de kämpa för att behålla trovärdigheten. I alla övriga frågor finns inget trovärdigt alternativ från MP. Partiet måste nog först bli torr bakom öronen och sluta flyga och åka taxi.

VP kommer alltid att vara kvar som parti men ingen lär tar dem på allvar. 
Att predika kommunistiska floskler i vårt land med vår höga standard är inte förtroendegivande.
VP ledning är inte kända för att leva som de lär ut.

SD som ser sig som en höststorm som ska blåsa bort de övriga partilöven från trädet vill att fler kvinnor rösta på deras parti. De förslår att fler deltidsanställda inom låglöneyrket vården ska kunna jobba heltid och i förlängningen då rösta på SD.
Det är naivt att tro att detta blir verklighet då majoriteten av de kvinnor som jobbar deltid inom vården är invandrare.

Lika lön för lika arbete oavsett kön,ålder, färg, utseende och religion.
Hur svårt kan det va?





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar