Sidor

"liberté, egalité, fraternité

Här är det högt i tak och ibland så sticker hakan ut rejält.
Allt mellan himmel och jord kommer att belysas.

Fokus ligger på överstatligheten och hur vi underståtar accepterar allt som kommer uppifrån, visserligen knyter vi näven i fickan. Men agera? Nej det gör vi inte.
När
kommer vår nästa teoretiska
revolution?






fredag 3 oktober 2014

Media Makt

Tack all media för att ni gör en undersökande journalistik

Uppdrag granskning och kalla fakta är en del av dem.

Sedan har vi de stora tidningsdrakarna Expressen och Aftonbladet. DN, Svd

Sedan har vi ytterlighets media som Expo och Fria tider.

Ni gör alla ett undersökande för att belysa för oss medborgare hur mycket fel det är i samhället och att det är våra förtroendevalda som gör dessa fel. Dessa personer som fått våra röster, vårt förtroende att leda vår politik och land. Dessutom till en mycket bra lön. Tack för detta eller ska man säga "ni visar bara vad våra motståndare gör för fel, våra egna fel talar vi inte om"

Tidigare pratade man om politikerförakt, nu är det media förakt, inte minst mot oss medborgare.

Med buller och brak så var alla de stora elefanterna uppe och dansade när en SD politiker från Halmstad poserade på en fest för en del år sedan med en hakors bindel på armen.
2012 visades upp på facebook en bild på en Socialdemokratisk politiker i Malmö när han läste ur "mein kampf och dansade. Detta har aldrig kommit fram i media.

Bägge helt förkastliga men var var Media drevet då

Fi som är ett parti som förspråkar kvinnors mer rätt i samhället och är mot våld och inte minst skattesubventioner som rut och rot

En politiker i deras högsta ledning åtalades för misshandel av sitt femåriga barn, ingen tar upp detta.
En annan politiker inom fi betalade inte sin städerska förrän risk för massmedial upptäckt, då så betalade hon sin polska städerska. Dessutom nyttjades rut avdraget.
Denna dubbel moral var inte intressant för media att skriva om.

Tyvärr finns det många av samma kaliber som aldrig kommer fram. Media kör sig egen censur. De bestämmer vem de ska nagelfara eller inte. Allt beroende på vilket parti du tillhör eller vilket socialt gäng du tillhör.

Oavsett vilket parti du tillhör, färg eller religion, kön eller läggning är du en individ som ska behandlas lika av alla. Detta gäller även för massmedia.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar